Menu

Zingen bij People On Stage

Als je graag zingt, hebben we voor jou heel wat in petto. In kleine groepjes, met een hele bende, wekelijks of projectmatig of zelfs helemaal in je eentje, het kan allemaal. Hier ons zangmenu:

ZANGINITIATIE

Zit je in het vierde, vijfde of zesde leerjaar, dan kan je komen zingen in groepjes van ongeveer 5 deelnemers. Samen zingen, werken aan je ademhaling en uitspraak, het hoort er allemaal bij. Ook af en toe eens op het podium tonen wat je al kan, mag niet ontbreken.

Prijs: 90 euro voor 10 sessies

Lesmomenten: donderdag om 18.00u of zaterdag om 09.00u

GROEPSZANG

Bij deze bende is stilstaan geen optie. De zangers ervaren hier wat het is om samen te zingen. Met oog voor zangtechniek wordt er met de zangers gewerkt aan eenstemmige liederen, canons en meerstemmige bewerkingen. Ook de podiumervaring die hier in de veiligheid van een groep wordt opgedaan is weer een ervaring rijker!

Deelnemen kan vanaf het eerste middelbaar.

Prijs: 95 euro per jaar

Deze reeks zal doorgaan op vrijdag van 19.30u tot 20.30u.

PLUSSERS

Naast de groepszang bieden we ook groepszang aan voor onze meer ervaren zangers. Deelnemen kan vanaf het derde middelbaar. Hier willen we graag een stapje verder gaan in meerstemmigheid en afwerking, ook de projecten waar aan gewerkt zal worden hebben een ander karakter. Daarom kan je enkel deelnemen met een aanbeveling van één van onze docenten. Heb je dat niet, kan je op onze audities laten zien wat je kan en zo nog een wildcard bemachtigen. Opgelet: Hier kan je enkel voor inschrijven als je ook deelneemt aan de workshops groepszang.

Prijs: Groepszang + extra: 130 euro per jaar

Deze extra reeks zal doorgaan op vrijdag van 20.30u tot 21.30u.

Nieuwe auditiedagen eind augustus.

Docenten

Zingen bij People On Stage
Zingen bij People On Stage

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2023 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden