Menu

Evenementen

Mol's Got More Talent 2023 - De Jongen in de Jurk

De zomerkampen zijn ondertussen een vaste waarde geworden op de agenda van People On Stage. Gedurende één week wordt er met een grote groep kinderen gewerkt aan een productie. Deze week zit goedgevuld met allerlei repetities, zang-, theater- en dansworkshops en tot slot veel groepsvormende activiteiten.

Cultuurkampen Geel 2023 - "Door De Deur"

De cultuurkampen zijn ondertussen een vaste waarde geworden op de agenda van People On Stage en dit jaar gaan we weer voor ons alombekende verhaal met alle leeftijdsgroepen samen.
Gedurende één week wordt er met een grote groep kinderen gewerkt aan een productie. Deze week is goed gevuld met allerlei repetities, zang-, theater-, dans- en creaworkshops. Daarnaast zijn er ook veel groepsvormende activiteiten.
Op het einde van deze week brengen de kinderen met veel trots hun productie, ook dit jaar in zaal De Waai, die we vorig jaar alvast met succes omvormden tot een echte theaterzaal.

Musicalstage - Zomer 2023

Voor onze oudste deelnemers bieden we tijdens de zomervakantie een musicalstage aan. De jongeren gaan in hun groep aan de slag om zowel de rollen als het ensemble invulling te geven. Het resultaat van hun week hard werken zal ook te zien zijn op vrijdagavond in de reeks voorstellingen van onze cultuurkampen. Dit jaar met podium in De Waai. 

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2023 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden