Menu

Theaterwerkplaatsen

In tegenstelling tot de rest van ons aanbod, starten de werkplaatsen niet met een kant-en-klaar eindproduct. De deelnemers werken samen aan een idee, een concept om dit verder uit te werken tot een heus script. Vertrekken ze van een bestaand verhaal, een eigen verzinsel? Alles ligt in hun handen. Repeteren, decors, kostuums… er zijn heel wat beslissingen te nemen. Dit gieten we dan ook in een pakket van ongeveer 30 lestijden, verspreid over een gans schooljaar, meestal in blokken van 2 uren na elkaar. Maar kijk zeker je agenda na, want er staan ook repetitiedagen tussen.

Omdat dit toch wel een hele klus is, kan je hier niet zomaar aan deelnemen. Je moet minstens in het tweede middelbaar zitten en je hebt een aanbeveling nodig van een van onze docenten. Heb je dat niet, kan je op onze audities (in september) laten zien wat je kan en zo nog een wildcard bemachtigen. Het aantal deelnemers is beperkt tot 12, met een minimum van 8.

Meer info over de repetitiemomenten volgt nog.

Prijs: 190 euro per werkjaar

Minimum leeftijd: 2de middelbaar

Deze reeks zal grotendeels doorgaan op woensdag van 18.00 u. tot 20.00u. Een concrete jaarplanning wordt in september besproken met de deelnemers.

Docenten

Theaterwerkplaatsen
Theaterwerkplaatsen