Menu

Theaterwerkplaatsen

In tegenstelling tot de rest van ons aanbod, starten de werkplaatse niet van een kant-en-klaar eindproduct. De deelnemers werken samen aan een idee, een concept om dit verder uit te werken tot een heus script. Vertrekken ze van een bestaand verhaal, een eigen verzinsel? Alles ligt in hun handen. Repeteren, decors, kostuums… er zijn heel wat beslissingen te nemen. Dit gieten we dan ook in een pakket van ongeveer 30 lestijden, verspreid over een gans schooljaar, meestal in blokken van 2 uren na elkaar. Maar kijk zeker je agenda na, want er staan ook repetitiedagen tussen.

Omdat dit toch wel een hele klus is, kan je hier niet zomaar aan deelnemen. Je moet minstens in het eerste middelbaar zitten en je hebt een aanbeveling nodig van een van onze docenten. Heb je dat niet, kan je op onze audities (in september) laten zien wat je kan en zo nog een wildcard bemachtigen. Het aantal deelnemers is beperkt tot 12, met een minimum van 8.

Meer info over de repetitiemomenten volgt nog.

OPGELET: Omdat we niet kunnen garanderen dat je aan deze workshop kan deelnemen (o.w.v. audities of te weinig inschrijvingen) is het, indien je wenst, aan te raden je ook in te schrijven voor de theaterproductie. Als je inschrijving voor de werkplaatsen bevestigd wordt, kan deze kosteloos worden overgezet of kan je ervoor kiezen je in te schrijven voor beide workshops.

Prijs: 185 euro per werkjaar

Minimum leeftijd: 1ste middelbaar

Deze reeks zal grotendeels doorgaan op woensdag van 18.00 u. tot 20.00u. Een concrete jaarplanning wordt in september besproken met de deelnemers.

Docenten

Theaterwerkplaatsen
Theaterwerkplaatsen

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2022 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden