Menu
Pakjeshuis en Sintcafé

Pakjeshuis en Sintcafé

GEANNULEERD OMWILLE VAN CORONA

Op woensdag 17 november moesten we voor 11.00u de beslissing nemen om alle aankopen te doen om het pakjeshuis te kunnen organiseren. Omdat de onduidelijkheid op dat moment te groot was of het evenement kon doorgaan, hebben we in samenspraak met de centrumhandelaars beslist om het pakjeshuis te annuleren.

De onduidelijkheid kwam er doordat het overlegcomité vervroegd ging samenkomen, doordat de gouverneurs opriepen om lokaal te verstrengen als de maatregelen van het overlegcomité niet ver genoeg zouden gaan en doordat enkele van onze medewerkers hoogrisicocontact hebben gehad en daardoor pas last minute gaan weten of ze er al dan niet kunnen bij zijn.

Dat allemaal samen heeft ons doen beslissen dat het risico te groot is om met vele kinderen, binnen, samen te gaan spelen. 
We hopen dan ook op jullie begrip voor deze beslissing en kunnen alleen maar hopen dat we deze vierde golf snel onder controle krijgen zodat we jullie in januari wel allemaal kunnen ontvangen op onze nieuwe kindermusical: De beer en de piano.

De aankomst van de Sint op de Markt van Geel op 20 november gaat wel door. In de buitenlucht is het risico veel kleiner en we willen de kinderen niet alles afnemen...

Namens het ganse, teleurgestelde team van People On Stage
Hou het veilig en gezond! 

------------------------------

Ons pakjeshuis van de Sint opent weer haar deuren! Je kan er weer naar hartelust spelen en opdrachten uitvoeren om zo je pietendiploma te behalen. Tussendoor zullen er ook leuke optredens zijn om je helemaal in de sfeer te brengen!

Dit jaar is er geen sinterklaasmusical. Wel bieden we in het weekend van 22 en 23 januari wintervertellingen voor kinderen aan. 
In de theaterzaal van People On Stage kan je dan genieten van "De piano en de beer". Klik hier voor meer info.

Datum

20/11/2021

Uur

Pakjeshuis met pietendiploma en kinderoptredens:
- zaterdag van 14.00u tot 18.00u
- zondag van 14.00u tot 18.00u

Sintcafé met optredens:
- zaterdag van 18.00u tot 22.00u

Prijs

Vrije toegang

Pietendiploma: 10 euro

Locatie

People On Stage
Stationsstraat 58
2440 GEEL

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2024 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden