Menu

Evenementen

Winterwandeling met Polleke Beer

Polleke beer is zich gaan verstoppen op heel wat plaatsen in Geel, als jij deze plaatsen kan vinden, vind jij misschien wel het woord dat we zoeken. Ga je mee op tocht?
Aan de hand van filmpjes en foto's die achter de QR-codes verstopt zitten kan je zelf op tocht. Voor het geval er toch twijfels zijn, hebben we ook een plannetje voorzien.

De wandeling is beschikbaar van 25 december 2020 tot 31 januari 2021.

Wintervertelling - De beer en de piano

Op een dag vindt een beer een piano in het woud. Na een tijdje speelt hij de mooiste muziek. De beer gaat naar de stad en wordt wereldberoemd. Toch knaagt er iets: hij mist zijn vrienden in het woud en zou dolgraag weer voor hen spelen. Zouden ze wel blij zijn als hij terugkeert?

De Kleine Parade 2021

Voor het vijfde jaar op rij maken personen in een kwetsbare situaties kunst. Ze doen dat samen met kunstenaars en studenten Sociaal Werk van Thomas More. Op zes verschillende plekken in Geel gingen een kunstenaar, drie studenten en tien personen uit een Woonzorgcentrum, het OPZ, het MPI,… aan de slag in een sociaal-artistiek traject en dat onder begeleiding en coördinatie van People on Stage. Met kunst in de brede zin van het woord wil De Kleine Parade uitsluiting bestrijden en het welzijn van de deelnemers verhogen. Op maandag 10 mei om 19u30 is er een afsluitende voorstelling in CC de Werft waar de zes artistieke projecten worden getoond aan het grote publiek. Indien de coronamaatregelen een voorstelling voor publiek niet toelaten, presenteren we de projecten tijdens een livestream.

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de Vlaamse overheid.

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2021 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden