Menu

Evenementen

Krokusworkshops 2019 - Geel

Dit jaar organiseert People On Stage opnieuw de krokusworkshops: dagkampen voor kinderen en tieners. Tijdens deze dagkampen worden de deelnemers ondergedompeld in een musicalbad. De deelnemers werken er samen met de docenten aan zang, theater en dans.

Benefiets - de Pedaalstoempers

Bij de Pedaalstoempers zijn ze het eens: “Wij zijn kei hard tegen kanker” en daarom stoempen ze 1000km op de pedalen voor Kom op tegen Kanker. Om te kunnen starten hebben ze 15 000 euro nodig. Hiervoor organiseren ze een benefietconcert met praatcafé.

Paasworkshops 2019 - Geel

Tijdens de dagkampen worden de deelnemers ondergedompeld in een musicalbad. Op een geheel vrijblijvende manier wordt er met docenten gewerkt aan de 3 disciplines zang, theater en dans. Dit gedurende 2 keer anderhalf uur. Tijdens het andere deel van de dag kunnen de creatievelingen de handen uit de mouwen steken en in onze creaworkshops hun beeldende artistieke kant laten zien.

De Toof - Toonmoment Theaterproductie en Tienershowkoor

Tijdens een toonmoment laten onze acteurs en zangers uit onze jaarwerking zich van hun beste kant zien.

Sinterklaaspakjeshuis

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint... en dus openen de Zwarte Pieten opnieuw de deuren van het pakjeshuis in onze theaterzaal in de Stationsstraat. Kom mee spelen, zingen, dansen,... met de zwarte pieten en verdien zo je pietendiploma!

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2019 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden