Menu

Evenementen

Halloweenavond

Kom mee griezelen tijdens onze Halloweenavond. Optredens van onze musicalgroepen in onze theaterzaal vanaf 18.00u. Vanaf 19.00u. maken we de straten van Geel centrum onveilig. Onze bibbercafé zal de ganse avond open zijn. De pompoensoep zal op jou wachten!

Opluisteren herdenkingsviering 11 november

Onze tieners zullen hun engelenstemmen weer laten klinken tijdens de herdenkingsviering van 11 november.

Sinterklaaspakjeshuis

Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint... en dus openen de Zwarte Pieten opnieuw de deuren van het pakjeshuis in onze theaterzaal in de Stationsstraat. Kom mee spelen, zingen, dansen,... met de zwarte pieten en verdien zo je pietendiploma!

Sinterklaasmusical - privé

Onze Sinterklaasmusical gaat ook op verplaatsing. Dit geval gaan we naar Herentals in CC 't Schaliken voor Team participatie en preventie.

Kerstconcert i.s.m. Mi Cara Canta

Mi Cara Canta organiseert naar jaarlijkse gewoonte hun kerstconcert. Dit jaar nodigen ze ons Tienershowkoor uit om hun concert mee vorm te geven. Ook voor de technische en logistieke ondersteuning kunnen ze dit jaar op People On Stage rekenen.

Winterconcert Mument en Tienershowkoor

Mument nodigt je uit op haar Winterconcert. Na een succesvolle samenwerking met kerst 2018, delen ze graag het podium met ons Tienershowkoor. Met koffie en gebak kan je nog gezellig napraten in ons People On Stage-café.

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2019 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden