Menu

Evenementen

Cultuurkampen Geel 2022

De cultuurkampen zijn ondertussen een vaste waarde geworden op de agenda van People On Stage. Gedurende één week wordt er met een grote groep kinderen gewerkt aan een productie. Deze week is goed gevuld met allerlei repetities, zang-, theater- en dansworkshops. Daarnaast zijn er ook veel groepsvormende activiteiten.

Op het einde van deze week brengen de kinderen met veel trots hun productie. Na een vorige geslaagde corona-editie hebben we er dit jaar ook bewust voor gekozen om in bubbels te werken. De deelnemers zullen binnen hun leeftijdsbubbel (twee geboortejaren samen) op een aparte locatie zitten. Meer info over deze locaties volgt later nog.

Musicalstage - Zomer 2022

Voor onze oudste deelnemers bieden we tijdens de zomervakantie een musicalstage aan. De jongeren gaan in hun groep aan de slag om zowel de rollen als het ensemble invulling te geven. Het resultaat van hun week hard werken zal ook te zien zijn op vrijdagavond in de reeks voorstellingen van onze cultuurkampen. Dit jaar met podium in De Waai. 

Filmstage - Peer 2022

Interesse in film? Scripts schrijven, opnames plannen, acteren, monteren, ... Dan moet je zeker even een kijkje nemen op www.wildemonie.be voor deze 8-daagse filmstage met overnachting.

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2022 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden