Menu

Tienershowkoor

Bij het tienershowkoor is stilstaan geen optie. De zangers ervaren hier wat het is om samen te zingen. Met oog voor zangtechniek wordt er met de zangers gewerkt aan eenstemmige liederen, canons en meerstemmige bewerkingen. Ook de podiumervaring die hier in de veiligheid van een groep wordt opgedaan is weer een ervaring rijker!

Deelnemen kan vanaf het vierde leerjaar.

Prijs: Tienershowkoor: 75 euro per jaar

Deze reeks zal doorgaan op vrijdag van 18.00 u. tot 19.00u.

NIEUW: Naast ons Tienershowkoor breiden we het aanbod uit voor onze meer ervaren zangers. Deelnemen kan vanaf het eerste middelbaar. Hier willen we graag een stapje verder gaan in meerstemmigheid en afwerking, ook de projecten waar aan gewerkt zal worden hebben een ander karakter. Daarom kan je enkel deelnemen met een aanbeveling van één van onze docenten. Heb je dat niet, kan je op onze audities laten zien wat je kan en zo nog een wildcard bemachtigen. Het aantal deelnemers is beperkt tot 10 met een minimum van 6. Opgelet: Hier kan je enkel voor inschrijven als je ook deelneemt aan het Tienershowkoor!

Prijs: Tienershowkoor + extra: 115 euro per jaar

Deze extra reeks zal doorgaan op vrijdag van 19.00 u. tot 20.00 u.

Hoe inschrijven? Schrijf je in eerste instantie in voor het tienershowkoor. Daarnaast schrijf je je in voor het tienshowkoor extra en je kiest één of meerdere auditiedagen die voor jou kunnen. Wij nemen contact met je op om de definitieve auditiedag vast te leggen.

Auditiedagen, aansluitend op de cultuurkampen in Geel - Locatie: Zaal De Waai

  • Dinsdag 13 augustus van 17.00u tot 19.00u
  • Dinsdag 20 augustus van 17.00u tot 19.00u
  • Dinsdag 27 augustus van 17.00u tot 19.00u
  • Je kan ook aanduiden als je geen van bovenstaande momenten beschikbaar bent.

Docenten

Tienershowkoor
Tienershowkoor

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2019 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden