Menu

Band On Stage 2020 - Peer

Ben jij klaar om het ultieme bandleven te ervaren? Om 5 dagen aan een stuk in een band te leven en muziek te maken, gecombineerd met een paar leuke uitstapjes? Dan is 'Band On Stage' HET kamp voor iedereen die reeds een instrument speelt of zangles volgt.

Gedurende 5 dagen werk jij samen met een band en een paar coaches aan een optreden. Elke coach heeft ruime ervaring in zijn specialiteit, dus dat komt helemaal goed. Om op tijd en stond te ontspannen, plannen we een paar leuke uitdagingen, uitstapjes, ...

Hoe dat optreden zal gebeuren, zal afhangen van de maatregels op dat moment, mogelijke opties zijn een live stream of het maken van een videoclip. Ook de uitstapjes zullen aangepast worden naar de normen. Maar geen zorgen, het zal zeker en vast nog even plezant blijven, daar zorgen we voor! Na dit kamp heb je er al een pak bandervaring opzitten en zal je ongetwijfeld met nieuwe tips and tricks naar huis gaan!

Elke band wordt geleid door iemand met een pedagogisch diploma en door de kleine groepen zal elk deelnemer voldoende aandacht en begeleiding krijgen. Uiteraard is er bij al onze monitoren ook een hoekje af, zodat het nog steeds een knotsgek kamp wordt!

Dus schrijf je snel in voor deze onvergetelijk 'Band On Stage' week!

Leeftijd:

Deelnemen kan vanaf het eerste t.e.m. het zesde middelbaar.

Prijs: 

360 euro overnachting en eten inbegrepen

Inschrijven:

Inschrijven kan vanaf zondag 1 maart 2020 om 19.00 u. Registreer nu al op ons online deelnemersplatform als je dat nog niet gedaan hebt!

Locatie:

Meeuwerbaan 139
3990 PEER

Heb je nog vragen? Stel ze aan silke@wildemonie.be

Band On Stage 2020 - Peer
Band On Stage 2020 - Peer

Volg People on Stage

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en volg ons op sociale media.

© People On Stage 2020 - Disclaimer - Verzekering - Algemene voorwaarden